High-End

Penthouse Appartement

Beschikbaar: Zomer 2019

Meer informatiePlan een Pre Visit

Vorstelijk wonen

In een High-End gerenoveerde penthouse

Iedere dag wakker worden in dit practige penthouse van 288m2 met riant dakterras. Met zijn 5 slaapkamer, 3 badkamer & prive gym zal het iedere verwachting overtreffen. Project vondelstraat 19-2 is beschikbaar vanaf de zomer 2019.

In samenwerking met HM Properties en Viceroys bieden wij dit exclusieve project aan. Een high-end gerenoveerd drie laags penthouse, waarbij vakmanschap en oog voor de kleinste details kenmerkend zijn. Hoge plafonds, natuurlijke lichtinval, een adembenemend uitzicht vanaf het dakterras en de luxe afwerking maken dit tot een gepolijste diamant.

Vraagprijs: €3.100.000,-

Aanmelden

Historische omgeving

In het rustieke deel van de geliefde Vondelstraat vindt u dit prachtige historische pand uit 1892. Ontworpen door de bekende architect P.J.H. Cuypers, die ook verantwoordelijk is voor het wereldberoemde Rijksmuseum en het Centraal Station. Het pand heeft een gunstige ligging aan de voet van het Vondelpark, met op loopafstand de meest luxe winkelstraten (o.a. P.C Hooftstraat, Van Baerlestraat), theaters (o.a. De la Mar, Concertgebouw en cinema), musea (Rijksmuseum, Van Gogh, Stedelijk) en uitgaansleven en restaurants. Voor de “fijnproever” is er een ruime keuze aan goede restaurants, waar u terecht kunt voor een diner op sterren-niveau. De avond kunt u afsluiten met een heerlijke cocktail bij Momo’s of in het indrukwekkende Conservatorium Hotel.

Met het chique Oud-Zuid (Cornelis Schuytstraat) en trendy Oud-West, direct naast het centrum van Amsterdam, is een van de redenen waarom mensen hier lang blijven wonen en er maar weinig panden per jaar te koop komen.

Aanmelden

Waar het om gaat